Thalgo

Een droom van Serenerust op de route naar het Oosten, Om het lichaam te harmoniseren en de geest tot rust te brengen.

Indocéane

Sluit de ogen en laat u meevoeren in een rustgevende droom op de route naar het Oosten.

Van de ene tot de andere tussenstop vermengen de goddelijke geuren en kleuren zich met de rijkdommen van de zee, om te zorgen dat lichaam en geest zich in totale harmonie ontspannen.

Sweet and Savoury
SCRUB

Tussenstop aan de Middellandse-zee
Een begin met geuren van citrusvruchten.

Duik een tuin in met heerlijke mediterrane geuren, om de oorspronkelijke schoonheid en zachtheid tevoorschijn te brengen. Zeezout, rietsuiker en etherische oliën strijken over het lichaam om de huid te vernieuwen.

Indian
Massage

Tussenstop in India op de heilige ganges

Deze stimulerende massage, die voortkomt uit de ayurvedische Indiase traditie, brengt de inwendige energie weer in evenwicht. Op het ritme van de technieken van diepe massage, fricties, kloppen en diepe strijkbewegingen, uitgevoerd met warme oliën van fijne houtsoorten, vinden lichaam en geest hun essentiële vitaliteit terug.

Silky smooth
Wrap

Tussenstop in China, tempel van de schoonheid

Deze zijdezachte créme met subtiele geur van de sacred lotus, verrijkt met rijstkiemolie,voelt aan als een zacht rijstvel op de huid en voert u mee naar een Chinese tempel van de schoonheid. Gehuld in een zachte cocon vindt de huid een duurzaam comfort terug.

Een reis van de zintuigen naar de paradijselijke eilanden in de Pacific voor een gevoel van absolute ontspanning.

Maak tijdens dit ritueel een reis naar de paradijselijke eilanden in de Pacific en ontdek van de ene naar de andere tussenstop de onschatbare rijkdommen van  Polynesië :

Uitzonderlijke ongerepte atollen met idyllische landschappen, eeuwenoude rituelen, beschermde zeefauna. Een intens gevoel van relaxatie en ontspanning zal zich van u meester maken.

Exotic Island Body
Scrub

Tussenstop in Taha’a, Het vanille-eiland
Zand van Bora-Bora, zeezout en kokosnootschalen zijn gecombineerd met 3 fijne plantaardige oliën van vanille uit Tahiti, om het lichaam met zachtheid te scrubben en de huid te verfraaien en subtiel te parfumeren.

Mahana
Massage

Tussenstop in Bora Bora, het witte-zand-eiland

Deze traditionele massage, die zijn oorsprong heeft in de Polynesische cultuur, nodigt u uit voor een bijzonder zinnenstrelend moment. In enkele seconden worden alle zintuigen geprikkeld door de zoete en betoverende geur van de frangipanibloemen , door het ruisen van de branding, door het zacht wiegen van het lichaam op de ritme van de golven. Langzame en krachtige massagebewegingen uitgevoerd met de handen, de voorarmen en warme zandkussens zorgen voor een gevoel van relaxatie en absolute ontspanning.

Sacred
Oil

Eindstop in Raïatea, Heilig eiland
Gezuiverd, gehydrateerd en ontspannen. Het enig dat overblijft is het lichaam te laten stralen.
De droge olie parfumeert het lichaam met exotische geurnoten en geeft haar een schitterende parelmoer glans.

Tarieven

Volledige behandeling (90 min) - € 90

Peeling, massage en pakking voor de voor- en achterzijde.

Behandeling inclusief sauna + cava, koffie, water en thee - € 110

Enkel achterzijde (60 min) - € 55

Peeling, massage en pakking voor de gehele achterzijde.

Behandeling inclusief sauna + cava, koffie, water en thee - € 80