Behandelingen

Lichaamsmassages

Kom tot rust met één van onze ontspannende massages. Tijdens deze massages worden diverse ontspannende handgrepen gebruikt om de gespannen spieren te ontspannen en afvalstoffen los te maken. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd. Niet alleen door de bewegingen op het lichaam maar ook door de sfeer in de massage ruimte kunt u even al uw zorgen aan de kant leggen en wegdromen. Deze massage is dus niet alleen lichamelijk ontspannend maar ook uw geest kan hierdoor even tot rust komen.

Dit is dus een echte aanrader als u even een moment van ontspanning wenst te ervaren tijdens een drukke werkweek. Uiteraard ook perfect als aanvulling op een zalige sauna dag.


Rug, nek- en schoudermassage (25 min) - € 36,5

Ontspannende voet- en beenmassage (25 min) - € 36,5

Relaxatiemassage van het lichaam (55 min) - € 66,5


Hammam Behandelingen

Deze Arabisch geïnspireerde massage is een combinatie van massage en behandeling. De tijd staat even stil tijdens het ontspannende scrubben van het lichaam om alle dode huidcellen los te maken zodat de huid klaar is voor het reinigen. Dit wordt opgevolgd door een zalige schuim die gemaakt wordt met een speciale katoenen zak en Turkse zeep. Deze zeep wordt lichtjes op de huid in gemasseerd. Een half uur puur genieten in ons stoombad dat speciaal voor u wordt vrijgehouden. Indien u wenst kunt u deze behandeling aanvullen met een korte massage van het lichaam(+/- 10 min). Dit gebeurt met een zeer voedingsrijke crème op basis van honing. Na deze behandeling voelt u zijdezacht aan!
U kan deze behandeling doen in combinatie met een saunadagje of na een stressvolle werkweek.


Hamambehandeling 30 min - € 36,5

 • peeling
 • zeeppakking

Hamambehandeling 40 min - € 42,5

 • peeling
 • zeeppakking
 • honingmassage

Hot Stone Massages

Droom weg tijdens deze verwarmende massage. Deze massage van Aziatische afkomst wordt uitgevoerd met gladde basaltstenen (ook wel lavastenen genoemd) die worden verwarmd tot een aangename temperatuur. Met deze stenen worden vervolgens ontspannende bewegingen uitgevoerd over de rug of het volledige lichaam. Deze massage zorgt ervoor dat de warmte goed in de spieren en botten kan trekken voor een gevoel van pure relaxatie.
Heeft u nood aan een moment om te ontstressen of heeft u last van spierpijn en/of rugklachten? Dan is deze massage zeker een aanrader na een stressvolle dag of als aanvulling op een ontspannende sauna dag!

Hot Stone Massage 25 min - € 39,5

Hot Stone Massage 55 min - € 70,5


Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype 60 min - € 60

Kom tot rust met een ontspannende gelaatsverzorging. Tijdens deze behandeling verwennen wij u met een reiniging en dieptereiniging van uw gelaat. Na het epileren volgt dan een deugddoende gelaatsmassage. Hierbij wordt de doorbloeding in het gelaat gestimuleerd en vitaliseert het de huid. De behandeling wordt afgewerkt met een aangepast masker dat voldoet aan de wensen van uw huid. Na het afnemen sluiten we af met een dagcrème zodat uw huid beschermd wordt tegen vuiltjes in de lucht.
Na deze behandeling voelt u zich als herboren.
Of u deze behandeling boekt als aanvulling op uw saunadagje of wenst te genieten voor of na een drukke dag laten wij geheel aan u over!

 • reinigen
 • peeling
 • wenkbrauwen in vorm brengen
 • masker aangepast aan het huidtype
 • massage van het gelaat
 • dagcrème

Boek je afspraak vandaag

Plan vandaag nog je afspraak voor je volgende behandeling.

Afspraak Plannen